MotoPlus officieel distributeur TomTom Rider


KNMV - 23 februari, 2013

Goed nieuws voor stuurfanaten: de opvolger van de TomTom Urban Rider heeft zijn weg gevonden naar Nederland. Net als bij grote concurrent Garmin is het nu mogelijk om kronkelwegen uit te zoeken.

Weg van de snelweg is toch het leukst als je met de motor bent. Daar was Garmin al achter. En nu TomTom dus ook. Helaas heb je niet altijd zin en tijd om een uitgebreide route te rijden en daarom biedt TomTom je de mogelijkheid om ook rechttoe-rechtaan naar je werk (of naar een andere belangrijke afspraak) te rijden. Je kunt er tevens je complete vakantie mee vooruit plannen.

Eric Bulsink, hoofdredacteur van MotoPlus, is één van de distributeurs van de TomTom Rider in Nederland. Hij is razend enthousiast over het apparaat. “We hebben hem nu een tijdje op de redactie en hij bevalt prima. Hij is robuust uitgevoerd, met een groot scherm dat je makkelijk kunt bedienen met je handschoenen aan. Hij kan prima overweg met routes die je op internet kunt vinden en mijn persoonlijke favoriet is de mogelijkheid om ‘kronkelroutes’ te kiezen. Er zit niet voor niets een stuur op je motor.”

Klik hier voor een volledige lijst van verkooppunten van de TomTom Rider.