Kijkje in de keuken met Sporttravel


KNMV - 24 februari, 2013

Echte motorsportfans gaan niet alleen naar de TT in Assen, maar volgen hun helden op de voet. Sporttravel maakt het je wel heel makkelijk.

Sporttravel biedt een breed scala aan volledig verzorgde circuitreizen, die zelfs uitbreidbaar zijn naar een complete vakantie. Dit jaar gaat de reisorganisatie voor het eerst naar Qatar en Gibraltar (resp. Losail en Jerez, red.). Managing Director Martin Bravenboer: “We hebben inmiddels tweeduizend vaste klanten. Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid en we organiseren ook buiten het circuit steeds meer activiteiten.”

Unieke ervaring

Ook losse tickets zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor de TT in Assen (al kun je ook een geheel verzorgd arrangement van vijf dagen boeken in een hotel). Heel bijzonder zijn de zogenaamde ‘Sponsor of the Weekend packages’, waarmee je een heel weekend te gast bent in de MotoGP-paddock en een babbeltje kunt maken met je favoriete coureur. Hoofdsponsor van de TT in Assen is RW Racing GP van oud-transportondernemer Roelof Waninge.

Naast MotoGP-reizen biedt Sporttravel je ook de gelegenheid om Superbike-wedstrijden te bezoeken. Bravenboer: “De reizen naar het WK Superbike zijn iets minder populair, mensen die daarnaartoe gaan doen meer hun eigen ding. Daarom hebben we nu in samenwerking met Pata Honda Ten Kate geregeld dat mensen bij dit team een kijkje in de keuken kunnen nemen.”

Sporttravel was op de MOTORbeurs te vinden bij het Racepaviljoen, dat helemaal in de stijl van een wegracecircuit was opgebouwd. Het racepaviljoen was het vruchtbare resultaat van een samenwerking van Arie Molenaar Motors, TT Circuit Assen en Damen Leathers.