Goede start met Openingstoer


KNMV - 05 februari, 2013

Van 12 t/m 14 april 2013 organiseert de KNMV de Openingstoer, waarmee het seizoen van korte vakantiereizen in het mooie Westerwald begint.

Voor veel motorrijders is de Openingstoer als korte trip een ideale manier om weer te wennen aan het motorrijden, om oude bekenden te ontmoeten en de plannen voor het komende motorseizoen door te nemen.
De bestemming dit jaar is het Westerwald in Duitsland, dat met veel aantrekkelijke wegen door een schitterende natuur een waar paradijs voor motorrijders is. Naast verschillende routes en mooie musea met oldtimers wordt de lokale gastronomie als een bonus voor de motorrijder beschouwd. Het hotel waar we overnachten is aangesloten bij de Biker-Connection Motorradhotels.

Wees er snel bij, want er hebben zich al veel mensen aangemeld en de inschrijftermijn verloopt over tien dagen! De kosten voor de driedaagse Openingstoer bedragen € 216,50 per persoon. Daarbij inbegrepen zijn twee overnachtingen op basis van half pension, deskundige begeleiding, GPS-routes voor Garmin-navigatiesystemen en een reisaandenken.