Aanmelden voor ONK wegrace Oschersleben


KNMV - 05 februari, 2013

De ONK Wegraces in Oschersleben (D) staan voor 24/25 augustus op de kalender. Schrijf snel in, want dit evenement dat door CRT Holland wordt georganiseerd, kan alleen doorgaan bij voldoende belangstelling.

Deze ONK wegrace op het circuit van Oschersleben in Duitsland is onder voorbehoud in de KNMV-kalender 2013 opgenomen. Echter de wedstrijden kunnen alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen en de peildatum hiervoor is 1 februari a.s.. Schrijf je dus nu in via ‘Mijn KNMV’. Dat kan overigens ook als je je licentie nog niet hebt ontvangen, maar wel hebt aangevraagd.

Evenals voorgaande jaren worden deze races georganiseerd door CRT Holland. Het evenement wordt gecombineerd met de OW Cup.

Om een inventarisatie te kunnen maken verzoeken wij een ieder om voor de peildatum via ‘Mijn KNMV’ aan te geven of je wil deelnemen aan de KNMV ONK wegrace in Oschersleben.

CRT Holland heeft onderstaand schema bekend gemaakt:
– 2 kwalificatietrainingen op zaterdag 24 augustus
– 1 warm up en 2 races op zondag 25 augustus

Het richtbedrag voor de inschrijving voor twee ONK-races is € 400,-. Op 1 februari a.s. zal CRT Holland bepalen of er voldoende inschrijvingen zijn om dit weekend op een gezonde financiële basis te kunnen organiseren. Reageer dus snel als je van plan bent om mee te doen aan het ONK in Oschersleben!