Vroegboekkorting licentie met maand verlengd!


KNMV - 20 december, 2013

Sinds 7 november is het mogelijk om digitaal je licentie voor 2014 aan te vragen. Alle licentiehouders van de KNMV zijn hierover geïnformeerd per e-mail of met de post. Enduro licentiehouders kunnen sinds 2 december via ‘mijn KNMV’ hun startbewijs aanvragen.

De KNMV heeft dit jaar een zogenaamde vroegboekkorting in het leven geroepen. Wie zijn licentie aanvraagt voor 1 januari 2014, kan een korting krijgen die tot maar liefst € 30,- kan oplopen. De reden voor deze vroegboekkorting is om in deze soms lastige tijden onze organisatoren tijdig te kunnen informeren over het aantal te verwachten rijders op hun evenementen.
 
Inmiddels hebben al ruim duizend licentiehouders zich aangemeld voor 2014. Toch merken we dat het aantal aanvragen stagneert, mede omdat nog niet alle informatie over wedstrijdkalenders en reglementen beschikbaar was. Onze verontschuldigingen voor het ontstane ongemak. De nog ontbrekende gegevens worden z.s.m. op deze website gepubliceerd.
 
Als gevolg van de vertraging heeft de KNMV besloten om de periode van de vroegboekkorting voor licenties te verlengen met een maand. Deze geldt nu dus tot 31 januari 2014.Wij hopen alle motorsporters die nog geen aanvraag hadden ingediend, binnenkort alsnog als licentiehouder te mogen begroeten!