Schrijf je in voor één van de opstapklassen!


KNMV - 11 december, 2013

In de motorsport kijken we graag vooruit. Er komt voortdurend jong talent bij en in Nederland verkeren we in de gelukkige omstandigheid dat daar steeds meer topcoureurs uit voortkomen. Heb jij het in je?

Je hoeft niet lang te zoeken om succesvolle voorbeelden te vinden. Kijk maar naar Michael van der Mark, Tony Coveña, Bo Bendsneijder, Karlo Slager en Robert Schotman, om er een paar te noemen. Jij kunt daar ook bij horen!

Er is maar één manier om uit te vinden hoe goed je bent en dat is het gewoon doen. Draai een seizoen mee in een opstapklasse en je weet het. Er zijn legio keuzes: brommerracen bij de SOBW, rijden in de Molenaar NSF100 Cup of de Gamma Yamaha R125 Cup – en de tot ver over de Nederlandse grenzen reikende Moriwaki 250 Junior Cup. Je ziet, er is voor ieder wat wils, in diverse smaken en klassen. In alle gevallen sta je al met één been in de racewereld. En hoe hoger je komt, des te dichter zit je bij het vuur! Bij de NSF100 Cup strijd je al regelmatig tegen internationale coureurs en bij de Moriwaki Cup is dat helemáál het geval. Heb je dit eenmaal onder de knie, dan is de Red Bull Rookies Cup een logische volgende stap.

Wacht niet te lang

Hoe dan ook, dit is het moment om je in te schrijven. Voor de Molenaar NSF100 Cup kan dat nog tot 15 december. Snel beslissen dus! Ook als je je wilt opgeven voor de Moriwaki Cup, kan een beetje haast geen kwaad. Het kan nog tot 31 december en zoals het er nu uitziet, zijn er nog zeven plaatsen beschikbaar. Voor de Gamma Yamaha R125 Cup is geen einddatum opgegeven, maar als je interesse hebt kun je er beter snel bij zijn.

Kijk voor meer informatie op:
 
http://www.sobw.nl/pagina4.html

http://www.nsf100championship.nl/inschrijven

http://www.250juniorcup.com/wp-content/uploads/2013/02/6-november.pdf

http://www.250juniorcup.com/wp-content/uploads/2013/02/pre-entryform.docx

http://www.250juniorcup.com/contact/