Pilot workshop social media


KNMV - 19 december, 2013

Ben jij klaar voor de nieuwe realiteit? Deze vraag werd gesteld in een video, die getoond werd tijdens de workshop ‘social media voor clubs’. Zo’n 14 clubvertegenwoordigers antwoordden ‘ja’ op de vraag en namen onlangs deel aan de pilot, op het KNMV-bondsbureau in Arnhem.

De workshop ‘social media voor clubs’ is ontstaan nadat uit onderzoek van de KNMV bleek dat clubs meer van dit onderwerp te weten wilden komen. Zodra de inschrijving voor deze workshop voor beginners was geopend, stroomden de aanmeldingen dan ook binnen.

Zaterdag 14 december vond de pilot plaats, onder de deelnemers bevonden zich zowel vertegenwoordigers van toer- als van sportclubs. Eén van de reacties was van Wienhar Smedeman, voorzitter van MCWW: “Hier kunnen en gaan we verder mee. Bedankt!”. Na afloop van de workshop beschikte iedere club niet alleen over een eigen Facebook- en Twitterpagina, maar ook al over (basale) kennis over hoe deze pagina’s in te zetten.

Aanmelden toekomstige workshops

Gezien de positieve reacties zal de KNMV ook in 2014 workshops voor clubs verzorgen over het gebruik van social media. Geïnteresseerde clubs kunnen contact opnemen met Joyce Duisterhof: 026-352 8535 of j.duisterhof@knmv.nl.