Motorbruiloft op til – 20 februari, MOTORbeurs!


KNMV - 09 december, 2013

Al maanden is ‘ie onderwerp van gesprek en nu wordt het steeds concreter: de BikerWedding in de MOTORbeurs. Anne van Os (22) en Nomi Brands (24) uit Wijk bij Duurstede zijn het winnende aanstaande bruidspaar.

De huwelijksceremonie is gepland op 20 februari in de Jaarbeurshallen in Utrecht en wordt naar verluidt al net zo bijzonder als het huwelijksaanzoek. Een aanzoek dat voor Nomi op een avond begon met kaarslicht en een slaapkamer vól romantische foto’s van het moment dat de twee elkaar leerden kennen, in het ouderlijk huis van Anne. Die zelf even later – zwaaiend met een enorme vlag met daarop de tekst: ‘Wil je met mij trouwen?’ de straat in kwam rijden op haar motor. Om vervolgens – in motorpak – op één knie – dé vraag te stellen aan haar eega. Uiteraard kon Nomi, die zelf ook een enthousiast motorrijdster is, deze romantische ‘knee-down’ niet weerstaan.

De organisatie van de MOTORbeurs is van plan om er de grootste BikerWedding van Nederland van te maken, dus het belooft “spectaculair” te worden. Alles is geregeld voor de dames, dus hun verloving verloopt waarschijnlijk een heel stuk rustiger dan die van de meeste aanstaande trouwparen. Anne en Nomi zien het al helemaal voor zich. Anne: “trouwfoto’s van ons laten maken op de allernieuwste motormodellen lijkt me waanzinnig. We willen allebei in een mooie jurk, echt vrolijk zodat het niet zo man-vrouwachtig lijkt. Niet dat stereotype van we zijn vrouwen, rijden motor en zijn ook nog eens lesbisch. Je begrijpt welk stempel daar op wordt gezet. Je hoeft echt niet per se lesbisch te zijn om motor te rijden.” Lachend: “Kijk maar naar mijn moeder.”

Klik hier om de belevenissen van de dames te volgen!