KNMV verlaagt kosten van tweede licentie


KNMV - 24 december, 2013

Op veler verzoek heeft de KNMV besloten om de prijs voor een tweede licentie in een andere tak van motorsport te verlagen.

In plaats van het volle pond betaal je nu met terugwerkende kracht vanaf 7 november 2013 voor een tweede licentie in een ander tak van sport € 100,00. Een tweede licentie in dezelfde discipline van motorsport blijft gewoon € 57,00. Daarnaast blijft de offroad licentie als tweede licentie ook € 57,00.
 
Dus nog even voor de duidelijkheid een aantal voorbeelden:
• Heeft iemand een licentie in de wegrace supermono en wegrace supersport, dan geldt de duurste licentie als basis en die wordt volledig gefactureerd, de tweede klasse kost dan € 57,00.
• Bij een wegrace en offroad licentie kost de offroad licentie € 57,00.
• Wordt een wegrace supersport en een motocross licentie aangevraagd, dan betaalt de licentiehouder de duurste van deze twee licenties volledig plus € 100,00 voor de tweede licentie.
 
Rijders die al twee licenties in verschillende takken van sport hebben aangevraagd en betaald, krijgen uiteraard het teveel betaalde retour. Je krijgt hier automatisch bericht van. Rijders die vanaf nu twee licenties in twee verschillende disciplines aanvragen, krijgen gelijk de juiste bedragen gefactureerd.