Motocrossweekend MAC de Holterberg


KNMV - 28 augustus, 2013

Het crossweekend van MAC de Holterberg staat weer voor de deur. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september staat crosscircuit “de Zuurberg” weer bol van de motorsport.

Op zaterdag rijden er 6 klassen uit de Uitwisselingscompetitie. Om half 10 starten de trainingen voor de jeugd  in de 65 cc, daarna is het de beurt aan de rijders in de 85 cc. Aansluitend rijden de MX2  en de Superklasse. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur. Het startveld is met 250 verwachte rijders goed gevuld.

Op zondag is het de beurt aan de nationale rijders uit de MX2-klasse en de Open klasse. tevens rijden de talenten uit de KNMV Cupklasse hun wedstrijd in Holten. En als klap op de vuurpijl rijden de zijspannen uit de regionale uitwisselings-competitie hun wedstrijd. Bij de zijspannen rijden er tal van regionale rijders mee, zoals vader en zoon Jan en Wilfred Vos, die als concurrenten de baan op gaan. Ook zal het zijspan van oud Grand Prix-rijder August Muller aan de start verschijnen. Kortom: een motorsportdag voor jong en oud op het mooie circuit “de Zuurberg”in Holten.

De toegang voor de zondag bedraagt 5 euro voor 16 jaar en ouder.

Voor meer info www.macdeholterberg.nl

Klik hier hier voor het tijdschema en het Aanvullend Reglement.