Evenement: beleef de wegrace!


KNMV - 30 augustus, 2013

De KNMV organiseert op vrijdag 6 september op TT Circuit Assen een evenement waarbij motorrijinstructeurs en recreatieve motorrijders een kijkje voor en achter de schermen van de wegrace- en opleidingenwereld krijgen. Deelnemers zullen onder meer een sessie over het heilige asfalt rijden en onder alle inschrijvers wordt een rit achterop de two-seater met Barry Veneman verloot!

Op het TT Circuit worden op vrijdag 6 september de trainingen voor het ONK wegrace verreden. Dit betekent heel veel bedrijvigheid op zowel de baan als de paddock, wat het kijkje achter en voor de schermen extra leuk maakt. De volgende programmaonderdelen staan de deelnemers aan deze belevenisdag te wachten:

  • In het Technocentrum geeft KNMV Hoofd Technische controle Willem de Raadt een rondleiding en uitleg over de machinekeuringen tijdens de wedstrijden.
  • Een presentatie gegeven door KNMV-kerndocent Gerard van Zwaluwen over de diverse trainingen van de KNMV voor rijinstructeurs plus het cursusprogramma voor de recreatieve motorrijder.
  • Barry Veneman zal zijn publiek boeien met een betoog over de talentontwikkeling in de wegrace.
  • Zelf onder begeleiding een sessie op het circuit rijden.
  • Voor de gelukkige winnaar: een rit achterop de two-seater met KNMV-bondscoach Barry Veneman.

Tijdschema

De deelnemers zullen in groepen worden ingedeeld en in carrouselvorm door het programma lopen. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

9:00          Ontvangst   
10:00        Start 1e carrousel
11:00        Einde 1e carrousel
           
11:45        Start 2e carrousel
12:45        Einde 2e carrousel
       
12:45        Start Lunch
13:45        Einde Lunch
           
14:00        Start 3e carrousel
15:00        Einde 3e carrousel
           
15:45        Start 4e carrousel
16:45        Einde 4e carrousel

Kosten en inschrijven

Deelname aan deze dag kost slechts € 129,-. Lunch is inbegrepen! Schrijf je in middels het deelnameformulier en stuur het ingevulde exemplaar via mail of de post terug. De contactgegevens staan op het formulier. Om aan de dag deel te kunnen nemen, dien je zelf voor een motor en beschermende kleding e.d. te zorgen.