Supermoto-spektakel Zelhem 21 april


KNMV - 17 april, 2013

Voor de zesde maal zal bedrijventerrein “de Vinkenkamp” te Zelhem gastheer zijn voor het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Supermoto.

Op zondag 21 april moeten de Nederlandse toppers de strijd aangaan met veel buitenlandse rijders om te proberen de meeste punten in de wacht te slepen. De wedstrijd in Zelhem is de tweede in een reeks van negen die meetellen voor het Open Nederlands Kampioenschap van het jaar 2013.

Er wordt gereden in de klassen: jeugd, nationaal, euro en de inters strijden voor het Open Nederlands Kampioenschap. Daarnaast is er een wedstrijd meetellend voor het Belgisch kampioenschap. Deze wedstrijd is toegevoegd aan het programma.

In het Open Nederlands Kampioenschap zal de strijd zich gaan toespitsen tussen de Belg Marc Fraikin (de regerend kampioen) en Marcel van Drunen uit Eindhoven.

De trainingen op circuit “de Vinkenkamp” beginnen op 21 april om 09.3 0 uur en omstreeks 12.15 uur zullen de startlichten voor het eerst doven voor het begin van de wedstrijden.

De entree bedraagt voor volwassenen (16+) zes euro. Voor kinderen t/m 15 jaar is de toegang gratis.

Meer gegevens over dit evenement zijn te verkrijgen via de website van de organiserende stichting: www.supermotozelhem.nl

Aanvullend reglement
Tijdschema