ONK wegrace in 2013 op TV


KNMV - 24 april, 2013

In overleg met de KNMV heeft de website Racesport.nl een overeenkomst gesloten met MotorsTV voor het uitzenden van ONK-wedstrijden op tv.

MotorsTV zal komend seizoen een speciaal Nederlands auto- en motorsportprogramma gaan uitzenden, waarin een belangrijk deel gevuld zal worden met Nederlandse motorsport. Het programma ‘Wheels from the Lowlands’ zal vanaf 1 mei op woensdagavond op prime time worden uitgezonden en bestaat voorlopig uit 30 uitzendingen van een uur. In dit uur zal een belangrijk deel van het programma gevuld worden met ONK wegracebeelden en andere motorsportgerelateerde items.

Bekende namen

Het commentaar tijdens deze uitzending zal verzorgd worden door Frank Weeink en Rick Winkelman. De productie van de ONK wegracebeelden is in handen van Bach’s DV-Productions. Bach Lamboo, bij velen in de paddock geen onbekende, zal naast de productie voor Racesport.nl ook de gehele wegraceproductie verzorgen voor Motors TV.

Het komend seizoen zal de medewerking gevraagd worden van de ONK-teams en extra aandacht liggen op het centraal organiseren van de videoproductie. Zo zal het zonder uitdrukkelijke toestemming van de KMNV en Racesport.nl niet toegestaan zijn eigen videobeelden te maken van de ONK-wegraces.

De KNMV is verheugd dat zij door middel van deze overeenkomst in samenwerking met de andere partijen een extra impuls kan geven aan de Nederlandse wegracesport en dat het ONK wegrace op deze manier verder onder de aandacht wordt gebracht.

Kijk voor meer informatie op http://www.racesport.nl/ en op http://www.motorstv.com/

Bron: Racesport.nl