KNMV viert opening motorseizoen met Total


KNMV - 11 april, 2013

De temperaturen stijgen en dat betekent dat het motorseizoen is begonnen! In de komende weken zullen er veel motorfietsen uit het vet worden gehaald en kun je weer volop motorrijders tegenkomen op de openbare wegen.

De KNMV werkt al jaren samen met Total Nederland en inmiddels is het een goede gewoonte om samen de start van het motorseizoen te vieren. Dit jaar niet alleen met de vertrouwde banners bij 45 Total stations (langs rijkswegen en de speciale Moto Points), maar ook met een promotiefilmje, dat binnenkort via ‘narrowcasting’ te zien zal zijn op beeldschermen in alle tankstations van Total Nederland.

Goede voorbereiding

Met deze actie willen Total Nederland en de KNMV medeweggebruikers erop attent maken dat motorrijders weer de weg op gaan. De banners met de slogan: ‘Let op: we gaan weer op weg!’ zijn te zien van 8 april tot en met 10 juni. Daarnaast doen we een beroep op de motorrijders om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen en goed voorbereid op de motor te stappen. In het filmpje geeft hoofd Verkeer & Rijopleidingen van de KNMV, Arjan Everink, diverse tips om de motorkleding en de technische staat van de motor te checken.

Voorop staat het plezier in motorrijden en dat is goed te zien in het filmpje, dat is opgenomen bij Total tankstation ‘De Rietgraaf’ in Nijmegen, één van de motorvriendelijke Total Moto Points.

Kijk voor meer informatie op de website van Total Nederland

Voor tips over motoronderhoud, check: https://knmv.nl/Veiligheid/Motoronderhoud/