Doe mee voor de Ledenraad!

Word lid van de KNMV Ledenraad!

KNMV - 04 april, 2013

Tot 23 april 2013 kunnen KNMV-leden zich kandidaat stellen voor de Ledenraad. In alle districten – met uitzondering van district Noord – en direct namens de clubs zijn nog enkele zetels in de KNMV Ledenraad beschikbaar.

Binnen de KNMV is de Ledenraad het orgaan dat namens de districten en de clubs toezicht houdt op het bestuur. Het is de plaats bij uitstek om je stem te laten horen als je betrokken bent bij de motorwereld en daarmee bij het functioneren van de overkoepelende motorbond! Wie gebruik wil maken van dit democratische recht als KNMV-lid kan zich opgeven als kandidaat. Stuur een mailtje met een korte motivatie naar s.wijkamp@knmv.nl. In de periode van 9 tot 23 april aanstaande is de kandidaatstelling, dan maakt de KNMV de kandidaten bekend. Clubs krijgen rechtstreeks bericht over de vacatures; zij kiezen immers direct hun eigen vertegenwoordigers in de Ledenraad.
 
Voor degenen die niet per e-mail kunnen stemmen is er de mogelijkheid om dit schriftelijk te doen. Vraag voor 23 april een stembiljet aan bij s.wijkamp@knmv.nl.  Maak gebruik van je democratisch recht: doe mee en stem mee voor de KNMV!