Prijsuitreiking I love motorrijden-stickeractie


KNMV - 17 oktober, 2012

Drie dolgelukkige prijswinnaars hebben gisteren bij Nerons Benelux in Almere hun prijs in ontvangst genomen van de KNMV I love motorrijden-stickeractie. Pepijn Bart, Bart Deckers en Jacky van Hoeij sleepten voor hun foto op de KNMV Facebookpagina de meeste likes in de wacht.

Alle KNMV-leden konden meedoen aan de I love motorrijden-stickeractie. Bij de 7e editie van ledenmagazine Grip was de speciale actiesticker bijgesloten. De opdracht was om hier een leuke en creatieve foto van te maken. Een selectie van 30 foto’s werd op de KNMV Facebookpagina geplaatst. Aan de deelnemers vervolgens de opdracht om zoveel mogelijk likes voor hun foto te verzamelen.

Nerons Benelux-directeur Seph Jacobs overhandigde aan de drie deelnemers met de meeste likes respectievelijk een X-Lite Carlos Checa replica, een Nolan N104 Classic N-com systeemhelm en een Nolan N20 40th Edition jethelm. Jacobs vertelt dat Nerons Benelux geen moment twijfelde toen hen werd gevraagd om een aantal prijzen ter beschikking te stellen. “Wij ondersteunen de motorrijders graag in veiligheid, comfort en lifestyle. Als modern bedrijf zijn we bovendien graag betrokken bij een relatief nieuw medium als Facebook. We vonden het leuk om aan deze actie mee te doen.”

Iets waar Pepijn Bart, Bart Deckers en Jacky van Hoeij maar wat blij mee zijn. Er viel geen enkele wanklank te bespreuren over de gewonnen helm. Sterker nog, 3e prijs-winnaar Jacky hoopte zelfs om derde te worden en niet tweede of eerste. Over de Nolan jethelm zegt ze enthousiast: “Deze is helemaal passend. Ik ging voor de 3e prijs omdat deze het beste past bij mijn motor, een Harley Davidson Sportster.” Vice-winnaar Bart Deckers was overweldigd door het meeleven van en het stemmen door vrienden en collega’s van een groot bedrijf in Ede. “Het is maar een duimpje (klikken op ‘Vind ik leuk’, red.), maar toch heel bijzonder.” En winnaar Pepijn Bart had zelfs slapeloze nachten. “Hele avonden heb ik tot diep in de nacht mensen gevraagd om op mij te stemmen, tot in het buitenland aan toe. Deze helm wilde ik hebben en daar doe ik alles voor. Wilde hem al kopen, maar dat is nu niet meer nodig!”