Vele gezichten in nieuwe Grip


KNMV - 01 januari, 1970

Op 17 juni verschijnt het nieuwe magazine Grip met daarin een scala aan boeiende onderwerpen voor KNMV-leden. En voor motorrijders die dat nog niet zijn!

Uiteraard is er ruimte gereserveerd voor Jan de Geus die op 1 juni afscheid heeft genomen, maar in negen jaar KNMV-voorzitterschap best wat te vertellen heeft over ‘zijn vereniging’. In een exclusieve column laat Bennie Jolink zijn motorgedachten de vrije loop en verder komen een vrijwilliger en een organisator aan het woord.

In een nieuwe rubriek wordt een dag lang een amateursporter gevolgd, terwijl de poster is gewijd aan een Nederlander die in de TT van Assen in 1981 hoge ogen gooide. Een reisreportage over Ostfriesland zal de toerrijders inspireren en dat geldt eveneens voor waardevolle tips voor toertochten in eigen land. Aangesloten KNMV-clubs hebben de mooiste weggetjes al uitgezocht.

Ook het cursusseizoen is in al z’n facetten losgebarsten en drie motorrijders vertellen over hun ervaringen. 

Bij de lezersaanbiedingen is deze keer een wel zeer bijzondere prijs te winnen: de originele helm van Moto3 GP-coureur Bo Bendsneyder. Maar dan moet je er snel bij zijn! Diverse vaste rubrieken met prachtige en originele fotografie completeren Grip nr. 22.