Support Team Nederland en kom naar de MXoN uitzwaaidag


KNMV - 01 januari, 1970

Op zondag 24 september wordt Team Nederland gepresenteerd tijdens de MXoN uitzwaaidag op Motorsportpark Gelderland Midden. Kom naar dit gratis evenement en support Team Nederland voordat ze naar Engeland vertrekken.

De MXoN in het Engelse Matterley Basin komt steeds dichterbij, alle teams zijn bekend en maken zich op voor de wedstrijd van het jaar. Vorig jaar werd Team Nederland tweede en in dezelfde samenstelling met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers komen ze dit jaar terug voor meer.

Een week voor de MX of Nations op zondag 24 september organiseren wij de MXoN Uitzwaaidag op Motorsportpark Gelderland Midden. 

Het Nederlands Team met Herlings, Coldenhoff en Bogers wordt gepresenteerd aan de hand van een interview. Al het laatste nieuws, de verwachtingen, de voorbereidingen en een vooruitblik op de races worden besproken. Ook wordt het coachingsteam gepresenteerd en zij geven hun visie over de kansen van Team Nederland. Daarna pakken de drie mannen hun motor en geven ze een spectaculaire race simulatie waar ze op volle snelheid trainen. Later op de dag delen Herlings, Coldenhoff en Bogers ook nog handtekeningen uit.

Programma MXoN Uitzwaaidag:

Presentatie/persconferentie: 13.00 u

Race simulatie: 13.45 u (35 min)

Handtekeningensessie 14.30 u

MXoN officieel teamshirt

Wil je Team Nederland aanmoedigen met het officiële MXoN NL teamshirt? Dat kan! Plaats hier je bestelling en ontvang het shirt voor de MXoN.

Locatie:

Het Motorsportpark Gelderland Midden is gelegen aan de Hooilaan (NB: off. Benaming is Hooiweg) op de Arnhemse Heide naast het zweefvliegcentrum Terlet nabij de A50.

Coördinaten:

Breedtegraad: 52.0384

Lengtegraad: 5.9284

Routebeschrijving